Slagverksensemblen Bullerbyn

      

Nu är det tack och hej för min del som slagverkslärare i musikskolan Borlänge.

Jag vill rikta ett stort tack till alla mina kollegor på musikskolan, till alla elever och deras föräldrar som gjort mina år på musikskolan till en stor glädje och skapat massor av fina minnen. Tack!

Borlänge Musikskolas Slagverksensemble BULLERBYN
Om tid och plats stämmer, kan vi utföra underhållnings musik eller kortare konsertprogram. Vi kan även med en större sättning utföra program med marschtrummor eller med vår sambagrupp.
Varje år genomför ensemblen en konsert i Cozmoz i samband med Musikskolans Vecka. Bullerbyn har då som regel en eller ett par gästartister med.
Här några exempel: Musikskolans klarinettensemble ledare Eva Hellström, Musikskolans flöjtensemble ledare Tomas Hellström. Eskilstuna percussion ensemble ledare Urban Lindé. Hagalund Hot Six, Musikskolans stråkkvartett, Blockflöjtsensemblen Flauto Dolce under ledning av Eva Poulsen. Ett sammarbete med Magdalena Grundström, Sölve Olofsson, Eva Poulsen och Eva-Sarah Ålkärr och deras elever, jazzkvintetten Lilla Snälla från Forssaklackskolan. Forssaängkören med Leena Kalliokoski och Marcus Moszny som ledare och nu sist Musikskolans Stråkensemble.
   

       
  


   
Bilder från Bullerbyn All Star Concert 2004
  
Bilder från Bullerbyn All Star Concert 2006
  
Bilder från Bullerbyn All Star Concert 2008
   
Bilder från Bullerbyn All Star Concert 2010
   
   

Copyright © Kjell:s Notlabb 2001-2011 All rights reserved Valid XHTML 1.0 Transitional and CSS